13 Nisan 2012 Cuma

PRETTY LİTTLE LİARS



Küçük tatlı yalancılar :)))

Şöyle bir izlediğim dizilerde nelermiş eklemiş miydim acaba bloga diye bakarken iki favori dizimi eklemediğimi fark ettim...

Bunlardan biri yalan ve entrika dolu dizimiz... Şu anda sanırım FoxLife yayınlamaya başlamış:)) Ama siz en kolayı internetten izleyin:)

Benim bu yabancı dizi tutkum Lost'la başlamış ve Spartacus'le sürmüş ve bitmişti
ama son zamanlarda aşırı boş vaktim vardı ve yerli dizilerin sürekli aynı olan konularından sıkıldığım içinde yabancı dizilere geri dönüş yaptım:))





Rosewood, kusursuz bir küçük kasaba. Sessiz ve huzurlu bu yerin bu kadar çok sırra sahip olduğu kimsenin aklının ucundan geçmez. En ilginç sırlar ise kasabanın en güzel genç kızlarına, Spencer, Aria, Hanna ve Emily'e ait. 
Bir yıl önce Alison, grubun kraliçe arısı, bir pijama partisinden sonra ortadan kaybolur ve hiçbir yerde bulunamaz. Ve diğer kızlar, o gece gerçekten ne olduğunu hiç kimseye söylemeyeceklerine yemin ederler. Ama bu büyük sırrın varlığı onları birbirlerine yakınlaştıracağını düşünürlerken tam tersi olur.

Ancak Alison'ın kaybolmasının arkasındaki sır perdesi aralanmaya başlayınca, kızlar "A" harfiyle imzalanmış, sırlarıyla ilgili mesajlar ve tehditler almaya başlıyorlar. Sadece Alison'ın bildiği sırlar. Bunu yapan her kimse kızların tüm sırlarını bilen ve her hareketlerini izleyen biri. Kızlar tekrar birbirlerine yakınlaşıyorlar.


sonsöz:

Dizi Sara Shepard'ın seri halinde yayınladığı kitaplarından çekiliyor. Hatta romanların fanları diziyi takip ederken spolier vermeyi ihmal etmiyorlar.. Dizi 2 sezonu devirdi ve sanırım 3. sezon Haziran 2012'de başlıyor  Buarada 3. sezonun içerdiği kitapta yayıncılarda :)) Türkiye'ye gelmemiş olmasından da şikayetler var orası ayrı :)

iyi seyirler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder