3 Nisan 2012 Salı

THE SECRET CİRCLE


Konusu :


Cassie Blake mutlu ve normal bir genç kızdı ta ki annesi Amelia trajik bir kaza yangınının sonucunda ölene kadar. Öksüz ve çok üzgün olan Cassie, annesinin birkaç yıl önce terk ettiği Washington’ da Chance Harbor adlı küçük ve güzel kasabaya sıcakkanlı ve sevecen büyükannesinin yanına taşınır.


O kasabanın sakinleri Cassie’nin kendisi hakkında bildiklerinden daha çok biliyor gibi görünüyorlar. Cassie tatlı Diana ve onun yakışıklı sevgilisi Adam, melankolik yalnız adam Nick, alışılmış kız Faye ve onun arkadaşı Melisa adlı lisedeki sınıf arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra garip ve korkunç şeyler olmaya başlar.


picole'e göre dizi ;


şimdi bu dizi Vampir günlüklerinin yapımcısı tarafından yapılmış ki zaten ilk bölüm koltukta da aynı yönetmeni görmekteyiz... dizi de aynı kanal da yayınlanmakta...


İlk bölümü izlediğiniz de uyanan ilk düşünce;
 - aaaa vampir günlüklerindeki bonie cadı olayları tutunca ayrı bir dizi yapalım demişler!! çok ta uğraşmamıza gerek yok zaten bu doğa üstü güçler süperman den beri her daim tutmuştur  bu da tutar !!  hiç bu dizi işe yaramaz... Dizi izleyenler de artık deli gibi dizi seçiyor hiç düşünmemişler :))


İkinci bölümü izleme nedeniniz ;  Vampir günlüklerini izledim ee bunun da yeni bölümü yüklenmiş bir bakıyım bari gelişme varmı ?


Sonra bir bakmışsınız aaa diziyi takip etmeye başlamışsınız... Cuma günü izleyeceğim iki dizim var olmuş..:)) 


Cassie'nin babası girene kadar bekleyin... Olay ondan sonra başlıyor...


19 Nisan'a kadar ara vermiş olan birinci sezonu bu arada yakalama şansınız da mevcut :)))


iyi izlemeler :))







3 yorum:

  1. İlk başladığı gün tesadüfen yakaladığım bir dizi, sonrada devam ettim izlemeye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte böyle bir dizi sanırım vampir günlükleri gibi bağımlılık yapıyor :))

      Sil
  2. ya evet, ben resmen utanıyorum civilized conversation sırasında bu diziyi izlediğimi itiraf etmekten... hayır ergen de değiliz ki bi bahanemiz olsun.. hep o ikinci bölüm yüzünden, ah o ikinci bölümü seyretmeyeydik iyiydi.. artık "cadılarımız", light cola ve hellimli sarımsaklı ekmek combosunun elinden kurutuluş ne mümkün? :P

    decodeniquo.blogspot.com

    YanıtlaSil